Followers

Friday, August 8, 2014

amende kau ni !

Holla ! da 2 tahun xupdate blog, amende la kau ni ! ( nak connect'kan dgn title )
2 tahun berlalu macam2 perkara berlaku wehhhh, klu nak cite kt cni kompom jenggg otak jap g ! aishh 
but ape yg berlaku tu fair-fair la (bahasa mende tah) ade sukacita dan dukacita (ha faham?
tapi yg dukacita cita tu aku xnak tekankan kt cni, nak menghayati yg sukacita jek, seriously sgt shuweeetttt baq ang ! muehhehehhe kbye !


No comments: