Followers

Friday, August 8, 2014

little wavy curly hairdo

muka acah2 shila amzah,ehh mcm same kannn ?

Bila cite pasal rambut ak ley jadi gile, tapi skg aku da xamek kisah pun, kerja punya pasal @,@

SeMoGa sEmUa kaN jAdi NyaTa !

Mengharapkan satu keajaiban berlaku ! #ThePromiseOfLove 

Never feel any Regret on it baby , i trust you ~~~

my new bff ! Lebiu muackksss !

in my life i never otp (on the phone) over then 5 mins with any other girls, but with this minah fuhhhhh aku otp ngn dy sampai jengggg otak Ooo ! mane taknye, bile pah bedah start bergosip ngan si senah mane ley ckp 5 mins? amekaw 5 jam truih juz utk bergosip jek,hakhakhak ! (tibe2 jadi jeng) errr mane aku kenal minah ni? tetibe dy muncul dlm hidupku (dtg xdiundang,pergi xdihantar) cer teka cite ape tu?kikiki . okay okay knowing her from online gaming (clash of clans) patu da jumpe trus jd gile ! aishhhhh lebiu co muchhh senah oiii !

ni gamba first raya we olls 

tgk tu dy buat muke hahhah !

baju same color
pipi same tembam

amende kau ni !

Holla ! da 2 tahun xupdate blog, amende la kau ni ! ( nak connect'kan dgn title )
2 tahun berlalu macam2 perkara berlaku wehhhh, klu nak cite kt cni kompom jenggg otak jap g ! aishh 
but ape yg berlaku tu fair-fair la (bahasa mende tah) ade sukacita dan dukacita (ha faham?
tapi yg dukacita cita tu aku xnak tekankan kt cni, nak menghayati yg sukacita jek, seriously sgt shuweeetttt baq ang ! muehhehehhe kbye !