Followers

Sunday, August 7, 2011

0oowwhhhh o0whhh oowwhhhhh!

GUYS,i just love to smell u guys wearing this parfummmeeeee...~~~~~

xboley tdo mlm wo0oooo

s0 pleaseeee do not wearing that euphoria okay ! =D


GURLS, i just love when ur smell just like thisssss 

CK euphoria for woman 
okay, memang ade kluaran baru bg euphoria for men and woman,yg for woman botol dy ala2 wne pink purple,for men plak wne coklat2,but aku suke bau yg asal lg asli,lagi kaw2 bau dy weeyyyhhh...

i wish i could have it 1 day.... =)

19 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

berapa byk perfume ko nak ha? sikit2 dah lar. ko pakai semua, sakit hidung aku. habis aku kena flu, x dapat bawa ko jalan2 lagi. ahahaha~ :)

H0ney Yuya said...

taqip,as i said b4,woman without frgrnce is just like live without cloth okay,so seharusnye kne wangi2,law busuk jek ko pon xtahan wo0oo :p

Mr.Thinker@Ali said...

anje, aku prefer seorang gadis itu tidak berbau wangian kerana aku tidak ingin berzina dengan mereka. cukup sekadar menghilangkan bau badan dan tidak ketara atau dirasai bau wangi itu. HAHA! apa macam jawapan aku? style x?

H0ney Yuya said...

wahh wahh waahhhhh,sejak2 blek bertapa ni smakin stai dlm brkata2,yla2 time jmpe ko aku busuk2 jek dah ;)

Mr.Thinker@Ali said...

anje2. ko kan kakak aku. ko harus faham kata2 adik ko nie. haha. bukan aku kata ko harus busuk. ko cuma perlu kurang kewangian itu saja. ko wangi mana pun xpa bila lepak2 dgn aku sbb hidung aku mmg sumbat. haha!

H0ney Yuya said...

ahahhah,yla2 aku sgt2 memahami adik aku lah,dun wory be hepi ;P

Mr.Thinker@Ali said...

err. x ada planning berbuka puasa ke budak2 nie?

Mr.Thinker@Ali said...

err. x ada planning berbuka puasa ke budak2 nie?

H0ney Yuya said...

ntah lew,g tnye acapannnnnn....kazen ksygn ituhhhhh ;P

Mr.Thinker@Ali said...

bkn tanya dia jaa. kena tanya bib. mereka kan pekerja tekun sekarang ni. haha. tunggu aku topup ler, aku tanya mereka. dah berapa hari x msg peanut, rindu pule. HAHA!

H0ney Yuya said...

ahahhah,adoi bru bpe hri xtext dy da rndu,mcm lah dy rndu kt ko juge kn,yla nti texting2 ye if nk berbuke sameeee, :D

Mr.Thinker@Ali said...

HAHA! aku dgn dia slalu lepak sama2. bila puasa, x dapat minum ptg sama2 dah. tu je yg aku rindukan. :)

muhamad hanif said...

kau belikan aku eh ? nnt hari-hari aku pakai tautau.



AHAHAHHAHAHAHA

H0ney Yuya said...

ewah ewah ewaaahhh waahhhhh,ur the men,so kau lah y sharusnyeeee ;)

honey bunny said...

wangi okeyyyyyyyyyyyyyyyyy...:)

H0ney Yuya said...

hahahha,hunny bunny: i noe,sbb tu ak daaaaa ;)

honey bunny said...

syg 2 nk pki hri2... dh lar mhal... huhuhuhuhu

H0ney Yuya said...

xbley la pkai hri2,time nk jmpe aku jek bru dy ley pkai..hehhehehe ;P

awinfaizny91 said...

amboi hang...minyak wangi sekilo..hahhahaa...woottt2..comey gmbaq hampa dua.hehhe