Followers

Friday, July 15, 2011

why i'm bl0gging???


yelah new blogger kan,memang lar xd follower lg,
so aku kne promote2 blog aku ni lar,
hey i just cant believe that im blogging,yla aku bkn jnis y ske mgarang2 ayat pnjng2 cmni,
skadar tgk2 blog org ske lar,tp bkn mbace okay,juz tgk2 y cantik 2 jek..
hurmm aku rse blogging would be my new hobby after this =)



17 comments:

GematriA™ said...

ahahaha..
biasalah baru lg kan..
rajin2 lh berblogwalking ya anje..

btw, selamat berbelog!

h0ney Yuya said...

ahahah,thnk yaw :)
and i will ;)

GematriA™ said...

eh..lupa. klu maw renovate blog..kasi taw lh.. dun worry.. its free!
lalalala..

h0ney Yuya said...

eh nak renovte cmne tu???tell me??

GematriA™ said...

mcm layout, gadget etc lh..

GematriA™ said...

mail me ur info in my email or commentbox. its will not appear til i approve.

Mr.Thinker@Ali said...

Anjer...!!!! apa kabar ko? HAhaha. Weh, sng jumpe lar. Aku boleh ajar ko cara2 terbaik tok touch up blog ko. LOL! ^^

psst: selamat ber'blog' hendaknya. semoga peanut juga ada blog. Hahaha. ^^

h0ney Yuya said...

LoL ! ak sihat jek ah,ko r hilang ke mne ntah,hahahha!! ye r ak bru berblog ni ha,aku ngah cti lar,ko pon sme an,si peanut nti ak tnye ade blog ke x,ahhaha,y wat ak cam ko ngn pkataan 'peanut' tu ahahhah..nti jgn lupe ajar ak blog aaaa ^^

Nizam Ijam said...

welcome for new hobby :)

Mr.Thinker@Ali said...

Peanut x ada blog. Aku dah tanya. Bila free weh? Aku slalu jaa hang out dgn peanut berdua. Nak ajak ko, no lak x ada. email kat aku no HP ko. ko email kt thaqibzaki@gmail.com nnti. Aku on email 24jam. FB aku off 24 jam. Hahaha.

h0ney Yuya said...

ahahah,thnkx ijam :)

h0ney Yuya said...

aiyo0oo no aku pon da xdak plak...
ye r nti ak emel ko no aku...
ko aja ak stylish blog aku kay :D

Mr.Thinker@Ali said...

x ada hal punya ler. Hahaha. Mudah saja yo! Bila free? Habak mai sama aku, aku aja ko nti. x pun pagi2 kalau senang, mai rumah aku bawa laptop, online free jaa. Hahaha.

H0ney Yuya said...

msti kne pgi2 kew??ahahah pgi2 aku mbute lar,yla2 nti aku set time lar,ko mang xbz kn??

Mr.Thinker@Ali said...

Pagi2 lar bagus, otak tengah fresh. Apa lar membuta. Rugi sarapan pg ko. Hahahaha!

Maya Lisa said...

Bloggig sesempoi je !!
Weee ^^ Good luck !!!


jap : Thinker ni ade je kat memane !

Mr.Thinker@Ali said...

Maya Lisa: saya da di mana2 saja as long as you are thinking. LOL! The owner blog is my old friends in school. ^^