Followers

Thursday, July 14, 2011

Sekali buat Mesti nak Buat laGi...

Hey jgn pkir bkn2 ea,this blog is clean okay...hehhehe
ylar cite ni pasal aku nak cari kerja sempena cuti sem ni kan..
lebih kurang 4 bulan la aku cuti,aku start cuti dari 24 may,
pastu ingat nak cari kerja dalam awal bulan Jun lar,
then bila da dekat Jun akak ksayangan aku soh aku amek lesen kereta lak...
ye ah aku da umur 22 cmni pon x ade lesen lagik,malu jek kan -.-
s0 aku pon mgambil ksempatan lar tuk amek lesen tuh...
amek punye amek,xsedar da msuk bulan Jun,aku pun makin risau lar...
da tunde mase nak cari job...s0kay lar aku kate bulan Jun ni buat abeskan buat lesen...
then cari job bulan Julai lak...okay skg aku da pertaruhkan bulan Jun wat amek lesen...
tapi da masuk Julai still xabes2 buat lagik...okay now aku duduk rilek jek kt uma...
besarkn badan,kecikan bju,ketatkan sluar,sume da xmuat lar...haiihhh...
i shud find d job rite after my sem break..then nak amek lesen pun boley jgak ape smbil kje...
tu lar skali da tunde mesti nk tunde lagik...

Moral of the story : If da planning nak buat ape,korang kne stick pade planning korng tu,jgn mgade2 nak ubah buat bende lain...so tggung sndri la kesannye...=.='




this is my cute sister wit her cute lil son *.*

1 comment:

Nasuha Md Nangin said...

betul2 samer r ngn akk...udahnyer jd driver mama akk...uhuh...