Followers

Thursday, July 28, 2011

My addiCti0Ns...


w0man without fragrance is just like living without cloth..eh mandai jek lar,heeee,quote ciptaan sndri,saje jek lah...0kay disini aku nk bgtaw yg aku ni memang sgt2 sukekan wangian2 ni,xkire la yg mahal ke murah ke yg penting wangi n mngikut cite rse aku..okay setakat ni aku cume ad 4 koleksi wangian jek,but i expct more :)


sense of : is bursting with the zest of brilliant Freesia, peppered with Ginger and serenely balanced by warm Amber notes
nikmatnye : memang wangi pd mulenye,tp mkin lme mkin busuk lak,tp kdg2 maseh wangi lg :)


0k,this is my 1st frgrnce tat given for my bzday gift frm my sis  :)


sense of : finishing down with tangy fruits and more florals.nikmatnye 
nikmatnye : bau yg segar,ssuai dipkai waktu pnas n brpeluh2 :)


yg ni 2nd perfume aku :)


sense of :  black cherries and vanilla, plum, freesia, and framboise.
nikmatnye : bau memang wangi,very fruity,oleh sbb nmeye midnite fantacy so kne gune time mlm gak lar,coz law pkai siang kne peluh korng memang hangit la ketiak ~ 


and this 1 is my third cllction of prfme, yaw :)


sense of : bright citrus fruits are intertwined with sheer florals, warmed with soothing vanilla and musk.
nikmatnya : Glow is a vibrant, soft, sexy, scent dashed with subtle, clean freshness.itu jlo ckp lar,aku cakap bau perfume ni mcm bau bunge rose,agak wngi la tp boleyy laaa...


yg ni da mcm bntuk bdan aku :)




but.....

it would be an honoured to have a collection of CHANEL perfume =) 


idamanku...wahai CHANEL bilakah kite akan ketemu??? ^^

6 comments:

honey bunny said...

lancome magnifique best!!!! heheheh... try it lar... nina richie ke... flower by gucci pun not bad... but tht chanel so passion ler... huhuhuhu

Mr.Thinker@Ali said...

Hugo Boss xdak ka anje? :)

H0ney Yuya said...

honey bunny : law aku try byk2 tu nti perfume2 aku xsmpat nk abes da bau busuk..hahhah..pas empat4 tu abes bru ak brtukar arah , act aku ske y passsion2 nih,nk goda laki aku,hahhahah

H0ney Yuya said...

thaqip : hugo boss akk aku dah ade,y XY pnye tu,bau sgt2 lembut,xpdan ngn aku lgsung ;)

honey bunny said...

hahahahahha... nk passion try lancome magnifique... aauuuwww... cmfirm cair...

H0ney Yuya said...

awwwww,i must try it =)